14.12.2009

Promotia Radio ZU & Superbingo Metropols (Regulament)

Regulamentul promoției
“CONCURS RADIO ZU & SUPER BINGO METROPOLIS”
 
Prezentul Regulament conţine informaţiile referitoare la promoția “ZUBINGO” organizată de S.C. PHOENIX GAMES S.R.L., cu sediul în Bistrita, str. Mihai Eminescu, nr. 1-4, mezanin, camera 4, județul Bistrița-Năsăud, având C.U.I. 13501542, nr. O.R.C. J06/333/2000.
Concursul se desfășoară în conformitate cu prevederile art. 11, lit. c din O.U.G. nr. 77/2009 - privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, și este organizat în scopul stimulării vânzărilor și care nu presupune taxe de participare din partea participanților și nici majorarea prețului pe care cartonul de joc ”Super Bingo Metropolis” l-a avut anterior desfășurării acțiunii publicitare.
Art. 1.
(1) Campania publicitară se va organiza în perioada 14.12.2009 – 14.12.2010, în cadrul Emisiunii Morning Zu de la Radio Zu, in fiecare saptamana de marti până vineri.
(2) Pe perioada desfășurării promoției se atribuie un premiu săptămânal în cuantum de 10.000 lei.
Art. 2.
(1) La această promoție pot participa persoanele în vârstă de peste 18 ani.
(2) Participanţii la promoție trebuie să dețină cartoane de joc “Super Bingo Metropolis” valabile pentru partida din cursul săptâmânii în care se participă la promoție, și să citească seria acestora în momentul în care se solicită de către organizator acest lucru.
(3) După îndeplinirea acestei condiții, participanții la concurs vor încerca să ghicească o singură dată, combinația corectă de trei cifre a seifului ZUBINGO. Prima cifră a combinației este prezentată în direct, în cadrul emisiunii “Super Bingo Metropolis” de duminică, și este valabilă pe parcursul săptămânii care urmează. Prima cifră este prezentată și în cadrul emisiunii ”Observatorul de la ora 19”, în fiecare zi de luni. Prezentatorii emisiunii vor încerca, în direct, să deschidă seiful, pe baza cifrelor alese de ascultători și vor acorda premiul celui care ghicește combinația corectă.
(4) Mecanica concursului in timpul emisiunii Morning Zu este urmatoarea:
Participantii la promotie asteapta semnalul de concurs (concursul se intampla o singura data in fiecare editie de Morning ZU incepand de marti si pana vineri). Imediat ce este anuntat concursul, ascultatorii care detin cartoane de joc Super Bingo Metropolis valabile pentru partida din timpul saptamanii in care se participa la promotie pot trimite SMS-uri la 1815 care contin cuvantul cheie spus de prezentatorii Morning ZU.
Ascultatorii sunt sunati in ordinea in care au trimis SMS-uri (dupa lansarea concursului) , le sunt verificate seriile in off nu on air pentru validare. Vor intra dupa aceea in direct primii 3 ascultatori care au trimis SMS, in ordinea in care au trimis SMS la 1815, in conditiile de mai sus. Fiecare ascultator care intra in direct are dreptul la o singura incercare.
(5) Dacă premiul nu este câștigat în decursul unei săptămâni acesta se va reporta și cumula premiului stabilit iar combinația de cifre va fi resetată.
(6) Secvențele din cadrul promoției privitoare la încercarea de deschidere a cifrului6 vor fi înregistrate video și audio, ele urmând a fi difuzate pe internet și în cadrul emisiunilor postului “Antena 1”.
(7) Pentru decontarea/plata premiilor câștigătorii premiilor se vor prezenta pentru plata premiilor la sediile secundare ale organizatorului, din Bucuresti – Unirea Shoping Center si respectiv, din Bistrita – Complex Metropolis, având asupra lor actele de identitate și o copie certificată a cartoanelor citite în direct la radio ZU. Pentru valabilitatea decontării, copia după cartoanele citite în direct la radio ZU, va fi realizată de către câștigători exclusiv la sediul secundar al SC PHOENIX GAMES SRL din județul/sectorul în care are domiciliul câștigătorul, obligatoriu certificată prin semnătura câștigătorului și semnătura Directorului județean de vânzări care va atribui pe copia după cartoanele bingo și un număr de intrare din registrul punctului de lucru secundar.
(8) Decontarea premiilor se va face in termen de maxim 14 zile de la primirea listei de castigatori de la Radio Zu. Participanţii câştigători au obligaţia să îşi revendice premiile în termen de maxim 14 zile de la data câștigării/validării premiului. Premiul nerevendicat în termenul de 14 de zile va fi reportat, nemaiputându-se formula pretenţii cu privire la acordarea acestuia.
Art. 3.
(1) Organizatorul se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la promoție.
(2) Prin participarea la promoție, participanţii își dau expres acordul:
- ca numele şi adresa lor să fie publicate pe site-ul Organizatorului;
- asupra prelucrării datelor cu caracter personal (în sensul Lg. nr. 677/2001) de către Organizator;
- pentru folosirea rezultatelor operațiunii de participare/decontare a premiului susmenționat în orice manifestare publicitară/campanie de promovare, organizată de SC PHOENIX GAMES SRL, și sunt de acord cu folosirea imaginii/vocii pentru promovarea în continuare a jocului de noroc “Super Bingo Metropolis”, respectiv, pentru promovarea oricărei mărci folosită de Organizator. Toate materialele publicitare, înregistrate în timpul sau cu ocazia derulării promoției pentru activități promoționale, în condițiile susmenționate, rezultate în urma desfășurării promoției devin exclusiv și de drept, proprietatea Organizatorului fără alte obligaţii sau plăţi faţă de participanţi, cu toate drepturile aferente (prelucrare, publicare, utilizare informații conținute).
(3) Participanţii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată Organizatorului, ştergerea sau actualizarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.
Art. 4.
(1) Nu se percep taxe suplimentare de participare la prezenta promoție.
(2) Prezentul Regulamentul de promoție nu afectează în nici un fel regulamentele de joc aprobate ale organizatorului aprobate.
(3) Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament şi va face public acest lucru prin e-mail către toți participanții înscriși cât și printr-un anunț pe site-ul www.superbingo.ro..
(4) Premiile acordate în cadrul prezentei promoții constituie venit brut, care se impozitează, prin stopaj la sursă conform prevederilor art. 81 cuprinse în Titlul VIII – “Impozit pe venit” din Codul fiscal, respectiv, cap.VIII – “Venituri din premii și din jocuri de noroc”.

Bistriţa, 02 decembrie 2009

Administrator,
Cosma Vasile-Eugen

3 comentarii:

Va rugam nu postati comentarii care contin expresii vulgare sau rasiste. aceste comentarii nu vor fi aprobate.
De asemenea, vor fi respinse comentariile care contin greseli gramaticale de orice natura, numere de telefon sau adrese de e-mail.
Va rugam NU folositi litere mari in exces ("Caps Lock"); NU folositi semne de punctuatie in exces.