26.01.2010

Cartoane Online SuperBingo Metropolis

Pasii de urmat tentru achizitionarea de cartoane online Super Bingo Metropolis

SC PHOENIX GAMES S.R.L. vinde on-line cartoane prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro.
In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

1. Puteti cumpara cartoanele de pe www.superbingo.ro online urmand 3 pasi:

a. Selectati "CUMPARA CARTOANE".

b. Selectati "Inregistrare" , cititi cu atentie
Termenii si Conditiile dupa care completati datele Dumneavoastra personale pentru a va putea autentifica si comanda cartoane online.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-lines". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre SC PHOENIX GAMES S.R.L. nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati corect adresa de e-mail pentru trimiterea copiilor electronice ale cartoanelor de bingo. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si informatii despre datele de identificare ale cartoanelor de bingo comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, SC PHOENIX GAMES S.R.L. si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

c. Autentificati-va cu datele pe care le-ati completat la "Intregistrare", selectati numarul de serii pe care doriti sa le comandati (atentie! o serie contine 3 cartoane plus un talon gratuit), verificati daca datele care doriti sa apara pe carton sunt corecte, la acest pas puteti sa treceti datele altei persoane pe carton daca doriti sa il faceti cadou, cu conditia ca persoana trecuta pe cartonul de bingo sau talonul gratuit sa aiba 18 ani impliniti.

d.Selectati "COMADA FERMA" pentru a trece la urmatorul pas securizat, unde introduceti datele despre credit/debit card.

e. Introduceti datele despre credit/debit card:
Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate
Cat de sigur este sa platesti on-line?
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite - SC PHOENIX GAMES S.R.L. si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment" si "Politica de confidentialitate SC PHOENIX GAMES S.R.L. pentru mai multe informatii despre subiect.

Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar - numar de card, data expirarii, etc. - sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

3. Metode de plata
Metoda de plata: card de credit/debit. Aici, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

17 comentarii:

  1. ba fratilor dati premii mai mici sa castige tot necajitu asa inbogatiti pe uni si alti moare de foame sa avem sanse mai mari dar cu premii mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau sa castig si eu la bingo mai luati bilete si din craiova si alte sate nu numai bucuresti, ct,bv si altele ca astea

    RăspundețiȘtergere
  3. cartoane in gheorgheni-harghita se cumpara dar la televizor nu vedem castigatori rusine sa va fie hotilor sa va bata dumnezeu ca in momente ca acestea va bateti joc de oameni sau aici nu dati castiguri ca nu meritam este un dumnezeu sus are grija de toti o sa va vina randul hotilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa va fie rusine in harghita-gheorgheni nu a castigat nimeni se joaca de la inceput dar Dumnezeu nu doarme ii pedepseste pe cei ce isi bat joc de oameni

    RăspundețiȘtergere
  5. salut super bingo metropolis am citit un comentariu si eu zic la fel sa dati premii mai mici si mai multe sa traiasca si omul sarac .Voi dati sute de milioane la altii si la uni le dati doar sperante de castig .Eiiiiiii ce inseamna asta? ei si altceva sa realizat linie la bila 20 si bingo la bila nr 54 ??? asta imi da de gandit culmea este diferenta doar de o bila si la una si la alta. Dar totusi eu mai incerc doar jok de la inceputul jokului . Haidi pa ca am treaba SUCCES LA TOATA LUMEA....

    RăspundețiȘtergere
  6. salut super bingo metropolis nu cred ca tineti cont de noi cei de pe blog dar ar fi ideal sa dati mai multe premi cu mai putini bani sa castige mai multa lume pt ca sunt oameni care isi dau ultimul ban pe bilete si spera sa castige. Eu joc de cand a-ti inceput si nu am castigat niciodata. Cred ca nu am sa mai joc mult timp si credetima cunosc multe per.care zicla fel . PA

    RăspundețiȘtergere
  7. salut super bingo metropolis ..as avea o intrebare:sora mea a avut cartonul cu numarul437 seria 146 linie acumulata la bila 17,doar ca difera numarul de top al ei fata de cel ce a iesit castigator?a castigat ceva?

    RăspundețiȘtergere
  8. fratilor,faceti bine si dati mai multe premii.inmultiti 3375051 bilete vandute pt data de 7 02 2010 cu 3,2 lei, vedeti ce suma da si premiile nu depasesc 55000000 lei pe editie,daca nu se acorda linie acumulat si bingo acumulat,iar aceste premii merg de cele mai multe ori la oameni care peste 2 ani vor fi din nou saraci pt ca habar nu au ce sa faca si cum sa gestioneze acesti bani *aviz milionarului din SM *.va rugam frumos impartiti sumele in premii mai mici si dati la mai multe persoane.personal as propune ca premiile cele mai mari sa nu depaseasca 50000 lei chiar si pe panou dar sa fie cel putin 30 de telefoane iar celelalte premii din taloane gratuite si necastigatoare sa fie cate 10 din fiecare judet de cate 5000 de lei macar.ati face mai multi oameni fericiti.astept un raspuns la propunerea mea doar as din curiozitate sa vad daca cineva citeste aceste comentarii

    RăspundețiȘtergere
  9. salut pentru toata echipa!
    nu credeti ca ar trbui sa mai ridicati numarul de castigatori
    mai reduceti castigurile si ridicati numarul castigatorilor!
    castiguri prea mari pe o singura persoana!
    sunt multi saraci in tara asta care joaca poate ultima suta din buzunar!

    RăspundețiȘtergere
  10. sume mai mici , premii mai multe ,taloane extrase mai multe pe judete

    RăspundețiȘtergere
  11. cum se depun cartoanele necastigatoare cumparate on-line

    RăspundețiȘtergere
  12. am facut comanda online duminica 11 aprilie 2010 la ora 14:34,mi s-a emis factura electronica insa cartoanele nu au aparut nici pana la inceperea partidei.Vi se pare normal sa incasati banii din cont si sa nu emiteti cartoanele????Eu de unde sa stiu daca particip la acest joc sau daca castig ceva.Sunteti un pic cam SARLATANI.

    RăspundețiȘtergere
  13. este un joc important si usor sa devii bogat dar intrebarea este pot cumpara si eu bilete din spania

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna, Super Bingo !

    E O.K. ce zic baietii - sa cresteti numarul de castigatori si sa micsorati castigurile exorbitante gen 700.000, 1.000.000, 1.500.000 lei etc. Daca nu se poate, nu inteleg decat un lucru : cineva special - nu oricine - vine cu bani foarte multi in joc si iese cu si mai multi!
    Inca ceva : nu mai speriati lumea ca a castigat un miliard sau un miliard si cinci sute de milioane de lei... Nu mai sunt banii aia. Nu mai induceti sindromul castigurilor fabuloase. Va rog sa tineti cont ca premiile sunt de cinci zeci de mii de lei, opt zeci de mii de lei, o suta de mii de lei, o suta cincizeci de mii de lei. Se poate ?

    RăspundețiȘtergere
  15. trei milioane de euro e premiu'de saptamana viitoare??????si romania e in criza=))=))mariti numarul de castigatori si scadeti dracu din suma asta exorbitanta...!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. tichetele albastre sunt identificate cu culoare neagra greu de citit ,schimbati culoarea identificarii

    RăspundețiȘtergere
  17. www bingo metropolis7 nov. 2011, 21:32:00

    gheorghievici viorica bacau blagesti am cistigat pe 07 august nu am stiut sa ridic bani mi se mai da ceva nr 0753367282 va rog sunati

    RăspundețiȘtergere

Va rugam nu postati comentarii care contin expresii vulgare sau rasiste. aceste comentarii nu vor fi aprobate.
De asemenea, vor fi respinse comentariile care contin greseli gramaticale de orice natura, numere de telefon sau adrese de e-mail.
Va rugam NU folositi litere mari in exces ("Caps Lock"); NU folositi semne de punctuatie in exces.