24.01.2010

Reclama pe acest Blog

Daca sunteti interesati ca bannerul dvs 220x60 sa apara in toate paginile super-bingo-metropolis.blogspot.com trimiteti un SMS la numarul
7575* (10 euro + tva) cu textul BINGO iar codul primit trimiteti-l la adresa reclamasuperbingo@yahoo.com impreuna cu banner-ul (format jpg sau gif, dimensiuni 220x60) si link. Perioada afisare: 1 Saptamana.

*Atentie!  Valabil doar in retelele Vodafone si Cosmote

Serviciul in Cosmote functioneaza in felul urmator:
Dupa ce trimiteti cuvantul cheie BINGO la inceputul mesajului la numarul 7575 veti primi un mesaj de la 75750 "Trimite DA la 75750 pentru a finaliza comanda. Tarif 10,00 euro/sms+tva". Vi se va mai cere un sms de confirmare cu mesajul "DA" .
Pentru mesajul trimis la7575 cu textul BINGO clientul este taxat cu 0,05 euro+tva.
Pentru mesajul trimis la 75750 cu textul "DA (daca clientul nu trimite DA si trimite orice alt text este taxat si primeste mesaj de eroare) clientul este taxat cu 10,00 euro+tva.

Serviciu in Vodafone functioneaza in felul urmator:
Dupa ce trimiteti SMS cu cuvantul cheie BINGO la inceputul mesajului la numarul 7575 veti primi un mesaj de la 7575 "Cumpara promovare trimitand sms la 7575 cu textul DA cost total 10.1euro+TVA. sau trimite STOP la 7575 daca renunti"
Clientului i se mai cere un sms de confirmare cu mesajul "DA" .
Daca clientul trimite DA la 7575 este taxat cu 10 euro+tva
Pentru mesajul trimis la 7575 cu textul "BINGO" este taxat cu 0.05 euro
Pentru mesajul trimis la 7575 cu textul DA sau STOP este taxat cu 0.05 euro.

Info:
Numar:7575
Retele: Vodafone, Cosmote
Tarif:10 euro+tva
Cuvant cheie: bingo
Serviciul Infoline: Pentru orice informatii suplimentare privind serviciul de plata prin sms, apelati numarul de telefon 1808 (numar cu tarif normal, disponibil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote, program Luni-Vineri 09.00-18.00) sau trimiteti email la ajutor@plataprinsms.ro . Mesajul email trebuie sa contina numarul de telefon de pe care ati facut plata!
In reteaua Cosmote sistemul presupune trimiterea a doua sms-uri . Costul total al serviciului in reteaua Cosmote este de 10,05 eur/sms+tva.
In reteaua Vodafone sistemul presupune trimiterea a doua sms-uri de informare-confirmare. Costul fiecarui sms de informare-confirmare este de 0.05eur/sms+tva. Costul total al serviciului in reteaua Vodafone este de 10.10 eur/sms+tva.

22 de comentarii:

  1. de ce nu face-ti mai multi oameni fericiti. Mai bine dati premi mai mici dar mai multe

    RăspundețiȘtergere
  2. Lamuriti-ma si pe mine cum e cu plata online, am cumparat cartoane,am primit factura si un numar de referinta ca s-a efectuat plata.Atat. Cum primesc cartoanele, electronic? ca nu le-am primit.

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce zona din banat nu castiga doar moldoveni si bucuresteni si noi avem dreptu la castiguri sau nuuu

    RăspundețiȘtergere
  4. in zona PLOIESTI un singur castigator in editia din 31.01.2010.De ce noi nu figuram pe harta ROMANIEI?

    RăspundețiȘtergere
  5. ardealul si banatul nu apartin de romania cand trebuie sa le dea bani;doar atunci cand le ia banii.

    RăspundețiȘtergere
  6. e o cacealma ,cine stie cine se imbogateste pe spinarea prostilor

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce din oraselr din cluj nu se castiga?
    iar aici nu vine tociu si palade?

    RăspundețiȘtergere
  8. buna seara:am cumparat bilete online.Cum fac sa am sau sa vad biletele?(nam inteles)

    RăspundețiȘtergere
  9. Din caras-severin putini castigatori am vazut! de ce oare? si din cate stiu eu se cumpara foarte multe bilete. orientati-va si catre judetele mai mici va rog

    RăspundețiȘtergere
  10. pentru superbingo ati trebuie numai topul sa si nr de carton si seria

    RăspundețiȘtergere
  11. doresc sa va anunt ca cumpar bilete foarte multe si credca nu ajung la bucuresti sint din iasi dar eu nu am vazut sa se traga din urna iasi bilete .... de ce nu am inteles ... nu ajung biletele la dumneavoastra _ eu ma gindesc ca ar fi mai bine sa jucati sa cistige din toate orasale sau sa faceti programul intrun fel intradevar sa se cistice si cei saraci din iasi .

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am primit biletele online ! O sa apara dupa ce se termina emisiunea ??? Plata sa efectuat cu succes.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua!
    Am primit pe telefonul mobil un sms in care mi se spunea ca sunt fericitul castigator al unui premiu de 15000 de ron de la super bingo metropolis si sa sun la un anumit numar de telefon sau sa intru pe site-ul antenei 1!!! i s-a mai intamplat cuiva asa ceva? Eu sunt abonat la reteaua cosmote si mi se spunea ca nr meu de telefon a fost selectat pentru premiul respectiv. Multumesc si sper sa primesc un raspuns din partea voastra!!! O zi minunata va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Am primit si eu un sms de la un nr de vodafone si mi se spunea ca am castigat 100.000 ron! Este o mare teapa! Rog conducerea acestui minunat concurs sa faca cercetari si sa identifice care sunt cei care isi bat joc de numele lor!

    RăspundețiȘtergere
  15. CIAO ma numesc elena din italia joc la super bingo metropolis nu prea se castiga cu bilete cumparate onlain ,va rog frumos poate se trag mai mule bilete onlain poate castig si eu sa-mi fac familia fericita sa ne intoarcem in tara noastra langa copii ma-m saturat printe straini.TRAIASCA SUPERBINGO METROPOLIS ,VA MULTUMESC MULT

    RăspundețiȘtergere
  16. Salut sunt IUSTIN din Cluj Napoca urmaresc cu viou interes jocul si particip la joc impreuna cu mama ,eu cred ca jocul insine este o afacere cinstita desi multi nu cistiga ,nimeni nu este obligat sa cumpere bilete de joc .Si eu as dori sa cistig dar trebuie sa ai rabdare .bafta !

    RăspundețiȘtergere
  17. ciau sunt TATIANA din portugalia joc de cind a inceput dar din biletele onlain nu se prea trag eu cumpar toata saptamina toate biletele si nimic

    RăspundețiȘtergere
  18. buna seara sunt mariana din cypru noi jucam de la inceput dar nu am castigat niciodata cumparam mereu bilete on line dar nu se vede nimic poate vreodata avem si noi noroc va urmaresc in fiecare seara multumesc

    RăspundețiȘtergere
  19. azi am cumparat un bilet superbingometropoli de culoare roz iar angajata (cea q biletele) mi a introdus o parte in urna q biletele necastigatoare iar partea cealalta in urna q bilete gratuite...nu mi s pare normal eu neavand bilete necastigatoare...decat biletul d azi

    RăspundețiȘtergere
  20. buna ziua!si eu am primit un mesaj -as fi castigat 20.000 lei! mi-a raspuns un domn oficial,cu numele companiei super bingo metropolis.Nu mi s-a cerut nimic in schimb,eu nu sunt nici pe abonament,mi-au spus doar sa merg la unul din punctele lor de lucru,mi-au dat si o serie de bilet care zic ei ar fi fost castigator,ca au fost luate aleatoriu niste numere de telefonie mobila castigatoare-55 numere in toata tara ;nu stiu ce ar fi avut de castigat.Bineinteles ca e o mare vraja marii in dosul garii,dar totusi care ar fi fost scopul??

    RăspundețiȘtergere
  21. cum naiba fac sa cumpar bilete prin sms??? lamuriti-ma !!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. DE CE SA ASTEPTI SA CISTIGI IN FUNCTIE DE NOROC?
    BANI PE NET 24 DIN24 GARANTAT: Iti dam un cadou de bun venit de 10$, ca sa poti sa pornesti la drum si sa vezi cu ochii tai cum suma iti va creste cu 2% pe zi.
    Nu-ti vine sa crezi? Ce ai de pierdut? Primesti CADOU 10$ si urmaresti contul cum creste in fiecare zi cu 2%. http://adv.justbeenpaid.com/?r=vxzs5iV6UO&s=logogirl3
    Dupa ce mai citesti si celelalte materiale, vezi dovezile de plata.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam nu postati comentarii care contin expresii vulgare sau rasiste. aceste comentarii nu vor fi aprobate.
De asemenea, vor fi respinse comentariile care contin greseli gramaticale de orice natura, numere de telefon sau adrese de e-mail.
Va rugam NU folositi litere mari in exces ("Caps Lock"); NU folositi semne de punctuatie in exces.