10.05.2010

Promotia "Norocosii de Luni"

Oricine comanda online cartoane la Super Bingo Metropolis are sansa de a castiga un premiu suplimentar de 15.000 RON! Iar daca ai un top, suma se dubleaza, deci 30.000 RON...
Pentru toate acestea trebuie sa va comandati in ziua de luni cartoane online. Aceasta promotie se adreseaza exclusiv cumparatorilor online, iar premiul este unul suplimentar, care nu afecteaza sansele de a castiga celelalte premii puse in joc, in conformitate cu numarul de cartoane achizitionate si cu regulamentul general al concursului.

Regulamentul promotiei “SUPER BINGO METROPOLIS – NOROCOSII DE LUNI”

Prezentul Regulament contine informatiile referitoare la promotia “Super Bingo Metropolis – Norocosii de Luni” organizata de S.C. PHOENIX GAMES S.R.L., cu sediul in Bistrita, str. Mihai Eminescu, nr. 1-4, mezanin, camera 4, judetul Bistrita-Nasaud, avand C.U.I. RO13501542, numar de inregistrare la O.R.C. J06/333/2000.

Art. 1.
Campania publicitara se va organiza in perioada 03 mai 2010 – 30 mai 2010, in cadrul Jocului de noroc Super Bingo Metropolis.
Art. 2.
Participantii la promotie sunt clientii-jucatorii jocului de noroc tip Bingo Televizat Super Bingo Metropolis, care au achizitionat online in perioada 03 mai 2010 – 30 mai 2010, exclusiv in ziua de luni a fiecarei saptamani din perioada promotiei, cartoane de bingo, respectiv, detin un top intreg de cartoane (un top de cartoane de joc inseamna un interval compact numerotat intre 1 si 1080 si care au inserat acelasi numar de top), valabil exclusiv, dupa caz, pentru partida din data de: 09 mai 2010, 16 mai 2010, 23 mai 2010 si respectiv, 30 mai 2010.
Art. 3.
(1) Extragerea pentru desemnarea castigatorului fiecarei editii susmentionate, se va face, in direct, in cadrul partidei Super Bingo Metropolis respective, ocazie cu care se va acorda un premiu in cuantum de 15.000 lei. Premiul va fi dublat valoric in situatia in care castigatorul detine un top intreg de cartoane achizitionat in conditiile susmentionate.
(2) Taloanele de promotie:
- sunt tiparite si personalizate cu sigla Super Bingo Metropolis;
- in vederea organizarii extragerii si stabilirii castigatorului taloanele de promotie vor fi tiparite de catre Organizator pe baza informatiilor obtinute cu ocazia achizitionarii online. Fiecare talon va avea tiparit/completat cel putin urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Localitate, Telefon, seria cartoanelor, numarul topului de cartoane.
(3) Dreptul de participare la promotie este stabilit astfel: la cumpararea a cel putin 2(doua) serii de cartoane, Organizatorul va atribui un talon de promotie. in functie de numarul de cartoane achizitionate Organizatorul va acorda numarul de taloane de promotie aferent.
(4) Dupa inchiderea vanzarilor online aferente fiecarei partide, prin grija Organizatorului, taloanele de promotie vor fi transportate, in conditii de siguranta la locul de desfasurare a partidei/locul transmisiei televizate a jocului de noroc tip Bingo Televizat Super Bingo Metropolis.
Art. 4.
(1) Stabilirea castigatorului fiecarei editii se va face prin extragere din urna/bolul special amenajata de Organizator in acest scop, in direct, in timpul emisiunii Super Bingo Metropolis difuzata pe postul Antena 1.
(2) Premiul oferit la promotie va intra in posesia castigatorului in maxim 5 zile de la momentul extragerii, termen in care castigatorul este obligat sa se prezinte, la solicitarea Organizatorului, pentru ridicarea premiului.
(3) La decontarea premiului castigatorul are obligatia, sub sanctiunea anularii premiului, de a se prezenta personal cu actul de identitate sau pe baza de procura notariala autentica, fie la sediul social al Organizatorului din Bistrita, str. Mihai Eminescu, nr. 1-4, mezanin, camera 4, judetul Bistrita-Nasaud, fie la punctul de lucru al Organizatorului din Bucuresti, Piata Unirii, nr. 1, etaj 4, corp Calarasi, tronson 4, incinta Unirea Shopping Center, sector 3.
Art. 5.
Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la promotie. Prin completarea rubricilor/campurilor ce sunt completate cu ocazia realizarii achizitiei de cartoane online, participantii isi dau acordul asupra prelucrarii datelor cu caracter personal de catre Organizator, pentru diverse actiuni de promovare ulterioare, fara alte obligatii sau plati fata de participanti. De asemenea, castigatorul este de acord ca numele si adresa sa fie publicate pe site-ul Organizatorului, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.
Art. 6.
(1) Nu se percep taxe suplimentare de participare la prezenta promotie.
(2) Regulamentul de promotie nu afecteaza in nici un fel regulamentele de joc aprobate.
(3) Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba data de organizare a promotiei/ extragerilor, data ce va fi adusa la cunostinta participantilor/jucatorilor prin site-ul oficial al Organizatorului – www.superbingo.ro. Totodata, Organizatorul poate creste/reduce valoarea premiului, pana cel tarziu data inceperii extragerii, noul premiu fiind adus la cunostinta jucatorilor prin modalitatea susmentionata.
(4) Eventualele cazuri neprevazute in prezentul Regulament, se vor solutiona prin decizii ale Organizatorului, care sunt obligatorii pentru participantii la promotie.
(5) Eliberarea de atestate sau alte documente prin care se certifica castigarea de sume de bani sau bunuri se face de catre Organizator numai la cererea organelor abilitate de lege, in situatiile in care se justifica un interes legitim potrivit normelor Codului de procedura penala, in vigoare.
(6) Organizatorul isi rezerva dreptul ca, in caz de necesitate, sa aduca orice modificari sau completari prezentului Regulament, care intra in vigoare si devin opozabile prin indeplinirea conditiilor normelor legale, in vigoare.
(7) Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform prevederilor cuprinse in Titlul VIII – Impozit pe venit din Codul fiscal, conform cap. VIII – Venituri din premii si din jocuri de noroc, art. 81.

7 comentarii:

  1. Joc si eu la Super Bingo in fiecare duminica.As dori sa extrageti mai multe cartoane din judetul Bihor

    RăspundețiȘtergere
  2. joc si eu de la inceput dar deceaba ,de ce nu traceti mai multe bilete din jud constanta sau mai faceti o urna,noi cumparam bilete degeaba.va rog mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartoane online cumpar lunea la prima ora de cand a inceput superbingo.Dar nu a venit norocul ala sa ma extrafgeti si pe mine nici online nici din urna.Cred ca extrageti putine din Suceava.Asta e cum o da Dumnezeu.M-as multumi si cu premiul ala de 200 mil la nenorocirile astea de acum. Golescu Ovidiu Radauti

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu joc decand sa infiintat jocul dar cred ca nam sa mai iau bilete am tot cumparat cate 4x3 cartoane dar vad ca degeaba pentru ca nimeni nu a castigat din orasul copsa mica judetul sibiu

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu avem prea mult noroc ,nu stiu ce se intimpla ca din orase nu se prea cistiga doar din judete.
    Tot speram si noi,cei din Navodari.Cred ca nu ajung biletele in urnele dvs.Mas multumii si cu o linie macar imi da o speranta sa mai iau.

    RăspundețiȘtergere
  6. de ce nu faceti domnilor o urna pentru biletele din strainatate care se cumpara on-line?si noi suntem saraci si avem nevoie de bani,ca de asta am plecat din Romania.poate suntem mai saraci decat ce i din tara,numai noi stim prin ce trecem si cum muncim aici unde suntem....

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt din giurgiu,nu inteleg de ce doar un singur castigator cred ca din giurgiu nu extrageti decat un bilet si nu este corect. de aceea din giurgiu nu sunt castigatori.si se mai spune ca se castiga pe bune. Nu este pe bune deloc.Din giurgiu decat se cumpara bilete dar nu se castiga.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam nu postati comentarii care contin expresii vulgare sau rasiste. aceste comentarii nu vor fi aprobate.
De asemenea, vor fi respinse comentariile care contin greseli gramaticale de orice natura, numere de telefon sau adrese de e-mail.
Va rugam NU folositi litere mari in exces ("Caps Lock"); NU folositi semne de punctuatie in exces.