14.03.2011

SuperBingo Metropolis Numere 13.03.2011

Numere extrase Duminica 13 Martie 2011 pe Antena1 Super Bingo Metropolis

Numerele au fost extrase in emisiunea super bingo metropolis difuzata pe Antena1 in data de 13.03.20011 dupa ora 23:50

Extragerea dubla pentru Cartoane PORTOCALII VIOLET

Carton castigator LINIE:  nr. 532 (la bila 21)
3 Cartoane castigatoare BINGO: nr. 90, 329 si 426 (la bila 61)

Numar TOP SuperLinie: 20644
Numar TOP SuperBingo: 20777
Premii:Linie: 20 lei
Linie acumulata: 100.000 lei la bila maxima 13 (nu s-a castigat)

Bingo: 100 lei
Bingo acumulat: 2.000.000 lei la bila maxima 47 (nu s-a castigat)

Super Linie: 50.000 lei

Super Bingo: 200.000 lei

4 comentarii:

  1. Daca asi avea banii pe care l-am bagat in superbingo de un an si ceva,acum asi fi fericita,pentru ca vad ca nici acum nu ati tras din urna Judetului Harghita nici un bilet.Va rugam sa ne aratati pe post tragerile din fiacare judeti ,si sa nu ne ocoliti pe noi de fiecare data din jud.Harghita .Si noi santem saraci,dar totusi cumparam bilete de fiecare data.Va multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. Joc chiar de la inceput.Am cumparat si topuri sau zeci de serii pentru fiecare editie dar pana acum n-am castigat mai mult de 1000 lei. Sper sa vina repede de tot si seara in care sa ma sunati si pe mine! Am nevoie de bani, foarte multi, ca de aer ! Sunt bagata pana peste cap in datorii si dvs. sunteti singura mea salvare.Ar fi o adevarata minune daca ati acorda mai multe premii telefonice. Doar 6 si 6 , la cat de saraci suntem, este mult prea putin ! Daca tot v-ati apucat sa faceti un bine pt. tara asta , va rog, faceti-l pana la capat. Macar 20 de premii telefonice !!!! Atunci chiar o sa ne salvati pe toti ! Sa dea Bunul Dumnezeu sa ma sunati si pe mine duminica asta, 20.03.2011. SA VA BINECUVANTEZE BUNUL DUMNEZEU PE TOTI ! V.Monica-E. / Sector 1, Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  3. la cati romani joaca cam saracute premiile foarte multi si-au pierdut speranta cred ca speculati saracia si naivitatea oamenilor ar fi timpul ca cineva sa se autosesizeze ajunge cu fraiereala va-ti imbuibat destul!

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce nu mai creati o urna pentru tranzit noi din bucuresti ar trebui pe fiecare sector sa se exytaga cate un carton iar cei din provincie depun biletele in bucuresti va rog sa luati masuri ca in momentul extrageri sa fiie cineva din comisie sa se uite la biletele din urna care sa trs si sa anuleze spre exemplu urnele din bucuresti sa fie valabile iar cei din provincie care depun in bucuresti sa fie la tranzit si atunc pot sa zic ca i-tadevar jocul este corect

    RăspundețiȘtergere

Va rugam nu postati comentarii care contin expresii vulgare sau rasiste. aceste comentarii nu vor fi aprobate.
De asemenea, vor fi respinse comentariile care contin greseli gramaticale de orice natura, numere de telefon sau adrese de e-mail.
Va rugam NU folositi litere mari in exces ("Caps Lock"); NU folositi semne de punctuatie in exces.