Miss Bingo

Concursul Miss Bingo! Din 12 aprilie 2010!

Miss Bingo este un concurs organizat de Metropolis Grup, organizator şi al jocului Super Bingo Metropolis.

Câştigătoarea concursului Miss Bingo este desemnată pe baza voturilor utilizatorilor site-ului oficial.

Începând cu 12 aprilie 2010, în fiecare săptămană, pe site-ul oficial vor fi prezentate patru pictoriale cu concurentele care îşi dispută titlul de Miss Bingo. Fiecare utilizator poate acorda o notă de la 1 la 5 fiecărei concurente, câştigătoarea ediţiei săptămânale fiind concurenta cu cea mai mare medie a notelor.

Pentru a putea vota, utilizatorii trebuie sa fie înregistraţi, fiecare utilizator înregistrat putând să acorde un singur calificativ intr-o zi.

Cele patru concurente sunt prezentate pe site-ul oficial în ziua de marţi a fiecărei săptămâni, votarea încheindu-se în duminca săptămânii respective la ora 24.00. Câştigătoarea fiecărei ediţii săptămânale va fi anunţată pe site-ul oficial, precum şi în cadrul show-ului Superbingo Metropolis, difuzat duminică seara, de la ora 20.00, pe postul de televiziune Antena1.

Între organizatorul jocului şi utilizatorii care votează concurentele la concursul Miss Bingo nu se naşte nicio obligaţie contractuală ori de altă natură.
Organizatorul jocului Miss Bingo îşi rezervă dreptul de a analiza şi anula voturile rezultate în urma unor tentative suspectate de fraudare (voturi multiple în aceeaşi zi, adrese de email realizate special în scopul votării etc.).

14 comentarii:

 1. Moldovan gavrila28 apr. 2010, 10:29:00

  Nu mai gasesc listele cu cistigatorii .Inainte era mai simplu sai caut .Poate reveniti la ce va mai bun

  RăspundețiȘtergere
 2. de ce pe timisoara nu sint cistigatori,doar cite unul si ala la 1000 ron cite cartoane trebuie sa ia un om sa aiba un cistig mai decent

  RăspundețiȘtergere
 3. va salut-eu cred ca se castiga si la online-am sa castig intr-o zi-Bratislava

  RăspundețiȘtergere
 4. se face o preselectie pt fetele care sunt hostesse la super bingo?daca da cum pot sa ma inscriu si eu?astept un raspuns,multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 5. as dori si eu sa castig macar la taloanele gratuite sau necastigatoare la linia telefonica ca nu prea se extrag din jud ole sunt din valea mare olt marian ma numec

  RăspundețiȘtergere
 6. buna sunt marian din valea mare olt nu prea se extrag cartoane necastigatoare si gratuite din olt de ce ma rog am castigat doar odata o suma de 1000 de lei va multumesc as dori sa castig si eu mai mult ca am nevoe de banii va iubesc marian din valea mare olt

  RăspundețiȘtergere
 7. o intrebare as avea de caind au aparut cartoanele violet ne ati promis ca se extrag 20 de taloane din urne pentru linia telefinica si cum ca de acum sa ajuns la un nr de 15 taloane din 20 eu nu mai inteleg nimica si vas ruga sa extrageti mai multe taloane si din jud olt ca noi jucam de caind a inceput si am cumparat si tgtopurii si nu am castigat nimic de ce extrageti din jud olt numai cate 3 taloane din fiecare fie gratuite fie necastigatoare ca noi suntem jucatori inraiti vas ruga ff mult sa extrageti mai multe taloane din jud olt si sa extrageti asa cum ne ati promis la inceput 20 pentru linia telefonica marian din valea mare olt va m scris aceste cuvinte cu respect va iubim toata tara

  RăspundețiȘtergere
 8. de ce nu se castiga la top si linie si din cimpeni sau la Necistigatoare si Gratuite.va rugam sa va dati silinta sa se cistige si din partile estea nu numai din judet VEDEM NUMAI LA ZILE MARI CATE UNU DIN CIMPENI CA SI DE DATA ASTA CINE STI CIND VA FI URMATOAREA sau urmatorul POATE PESTE 2-3LUNI.Va multumim.

  RăspundețiȘtergere
 9. ma numescs stavarache viorel si sunt din m costin dud neamt nu am casa nici masa si joc din toata saracia pe care o port acum si asi vrea si sa castig si eu daca se poate pentru ca ma chinui de pa azi pe maine si va iubim din toata tara cu mult respect pentru romica si palade

  RăspundețiȘtergere
 10. mai selectati si din judetul arad

  RăspundețiȘtergere
 11. anonim:ma numesc flori si vas ruga sa mai extrageti si din lehliu gara judetu calasi

  RăspundețiȘtergere
 12. ma numesc nicol si v_as ruga sa dati mai multa atentie si biletelor onlaine .va iubim mult Tociu si Palade

  RăspundețiȘtergere
 13. mai selectati si onlaine mai multe bilete

  RăspundețiȘtergere
 14. de ce ati impartit buc.pe sectoare.atunci impartiti si judetele pe orasele mari.

  RăspundețiȘtergere

Va rugam nu postati comentarii care contin expresii vulgare sau rasiste. aceste comentarii nu vor fi aprobate.
De asemenea, vor fi respinse comentariile care contin greseli gramaticale de orice natura, numere de telefon sau adrese de e-mail.
Va rugam NU folositi litere mari in exces ("Caps Lock"); NU folositi semne de punctuatie in exces.